Recept

Cinnamon Crescent Rolls – Kärlek bakar goda kakor

Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Som amazon-medarbetare tjänar jag på kvalificerade köp. Se min fullständiga avslöjandepolicy för detaljer.

Dyk in i den ultimata komfortmaten med vårt recept på Cinnamon Crescent Rolls! Dessa nybakade frallor är en blandning av flagnande bakverk och varm kanelfyllning, vilket gör dem till det perfekta tillskottet till ditt frukostbord eller dessertpålägg.

Cinnamon Crescent Rolls

Om du letar efter en härlig twist på traditionella halvmånerullar, kan du inte gå fel med dessa Cinnamon Crescent Rolls.

Dessa söta och läckra frallor kommer att lyfta din halvmånerullade frukostupplevelse till en helt ny nivå. De är inte bara ett fantastiskt frukostobjekt, utan de är också ett perfekt komplement till alla dessertbord.

En av de bästa delarna med denna delikatess är dess enkelhet. Detta recept med Pillsbury halvmånerullar tar bekvämligheten med butiksdeg och förvandlar den till något extraordinärt. Med en kort förberedelsetid på bara 10 minuter och en gräddningstid på 12 minuter är dessa frallor lika snabba som de är läckra.

Den unika blandningen av smör, ljust farinsocker och kanel ger en rik och smakrik twist till den vanliga halvmånerullen. Det är den perfekta balansen mellan sötma och krydda, vilket gör varje tugga till en bit av himlen.

För den som letar efter idéer med halvmånerullar öppnar detta recept upp en värld av kreativitet. Du kan enkelt anpassa den för en välsmakande smak eller hålla dig till det söta temat och experimentera med olika fyllningar och kryddor.

En annan bra sak med dessa halvmånerullar med kanel är pricken över i:et av en enkel strösockerglasyr. Det är körsbäret på toppen som lyfter dessa frallor från läckra till gudomliga.

Och den bästa delen? Ingredienserna är grundläggande skafferihäftklamrar, vilket gör det enkelt för dig att piska ihop en sats när suget slår till.

I en värld av oändliga frukostalternativ sticker Cinnamon Crescent Rolls ut som ett måste att prova. Så nästa gång du kliar dig i huvudet efter läckra och snabba frukost- eller dessertidéer, kom ihåg detta frestande alternativ. Det är en publikvänligare som kommer att få alla att fråga efter sekunder.

Cinnamon Crescent Rolls: Ingredienser och utrustning

För att göra Cinnamon Crescent Rolls behöver du…

Ingredienser

 • kyld halvmånerulldeg – vi börjar med färdiggjord kyld deg för att hålla detta recept snabbt och enkelt.
 • smör, ljust farinsocker och mald kanel – dessa ingredienser kombineras för att göra den ösiga, sliskiga kanelsmaken inuti rullarna!
 • vatten och strösocker – vi använder dessa för att göra en enkel glasyr för toppen av rullarna.

Utrustning

 • två små mixerskålar och skedar – en för att blanda kanelfyllningen och den andra för att förbereda glasyren.
 • bakplåt med bakplåtspapper – för bakning av halvmånerullarna.

Anteckningar

 • Försök att lägga till nötter som pekannötter eller valnötter, eller till och med en näve russin, för att ge extra textur och smak till dina halvmånerullar!
 • Cinnamon Crescent Rolls är ett fantastiskt alternativ för speciella tillfällen som julmorgon, Thanksgiving eller när du vill göra frukosten extra speciell.

Hur man gör Cinnamon Crescent Rolls

Förbered bakplåten och värm ugnen. Klä en plåt med bakplåtspapper och värm ugnen.

Separera halvmånerullarna. Rulla ut halvmånerulldegen och dela den i trianglar.

Förbered kanelfyllningen. Blanda smöret med farinsockret och kanelen i en liten bunke. Bred ut blandningen på varje triangel. Rulla ihop trianglarna till halvmåneformer.

Baka. Grädda i ugnen och ta sedan ut ur ugnen för att svalna något.

Förbered glasyren. Blanda vattnet och strösockret i en annan liten mixerskål. Ringla den över varje kanelhalvmånerulle efter att de svalnat.

Tjäna. Servera omedelbart.

Cinnamon Crescent Rolls: Vanliga frågor

Kan jag göra dessa i förväg?

Ja, du kan förbereda rullarna tills de ska gräddas och förvara dem i kylen. När du är redo att njuta av dem, baka helt enkelt enligt anvisningarna.

Hur förvarar jag överblivna rullar?

Förvara eventuella överblivna Cinnamon Crescent Rolls i en lufttät behållare i rumstemperatur i upp till 2 dagar. För längre förvaring kan du kyla dem i upp till en vecka.

Kan jag frysa Cinnamon Crescent Rolls?

Ja, du kan frysa rullarna antingen före eller efter gräddningen. Om du fryser innan, lägg dem på en plåt tills de är frysta och överför dem sedan till en påse med dragkedja. Grädda direkt från frysen, lägg till några extra minuter till gräddningstiden. Om de fryser efter gräddning, låt dem svalna helt innan de läggs i en lufttät behållare.

Vad är det bästa sättet att värma upp dem?

För att bibehålla den bästa konsistensen och smaken, värm upp rullarna i en förvärmd 350°F ugn i cirka 5-7 minuter. Mikrovågsugn är också ett alternativ, men de kan bli lite sega.

Kan jag dubbla receptet?

Absolut! Detta recept kan enkelt fördubblas eller till och med tredubblas för att mata en folkmassa. Se bara till att justera gräddningstiden därefter och vrid eventuellt dina bakplåtar om du använder mer än en.

Kan jag lägga färskost till fyllningen?

En färskostfyllning kan vara ett härligt tillskott till dina Cinnamon Crescent Rolls. Se bara till att justera gräddningstiden, eftersom den tillsatta fukten från färskosten kan kräva några extra minuter.

Vad kan jag servera med Cinnamon Crescent Rolls?

Dessa rullar passar vackert med en varm kopp kaffe, te eller till och med ett glas kall mjölk. De är också en bra sida för rejäla frukostartiklar som äggröra eller bacon.

Andra recept du kan njuta av

Ingredienser

 • 2 rör (8 oz. vardera) kyld halvmånerulldeg

 • 1/2 kopp osaltat smör, mjukat

 • 1/2 kopp ljust farinsocker

 • 1 msk mald kanel

 • 1 matsked vatten

 • 5 matskedar strösocker

Instruktioner

 1. Klä en plåt med bakplåtspapper och värm ugnen till 375°F.
 2. Rulla ut halvmånerulldegen och dela den i trianglar.
 3. Blanda smöret med farinsockret och kanelen i en liten bunke. Bred ut ungefär en matsked av blandningen på varje triangel. Det ska vara ett lätt täcke. Rulla ihop trianglarna till halvmåneformer och lägg dem på den förberedda bakplåten.
 4. Grädda i ugnen i 12 minuter, ta sedan ut ur ugnen för att svalna något.
 5. Blanda vattnet och strösockret i en annan liten mixerskål. Om du tycker att glasyren är för rinnig, tillsätt mer socker. Om den är för styv, tillsätt mer vatten. Ringla glasyren över varje kanelhalvmånerulle efter att de svalnat.
 6. Servera omedelbart.

Anteckningar

 • Gör dem i förväg! Du kan förbereda rullarna tills de ska gräddas och förvara dem i kylen. När du är redo att njuta av dem, baka enligt anvisningarna.
 • Förvara eventuella överblivna Cinnamon Crescent Rolls i en lufttät behållare i rumstemperatur i upp till 2 dagar. För längre förvaring kan du kyla dem i upp till en vecka.
 • Du kan frysa rullarna antingen före eller efter gräddningen. Om du fryser innan, lägg dem på en plåt tills de är frysta och överför dem sedan till en påse med dragkedja. Grädda direkt från frysen, lägg till några extra minuter till gräddningstiden. Om de fryser efter gräddning, låt dem svalna helt innan du lägger dem i en lufttät behållare.
 • För att bibehålla den bästa konsistensen och smaken, värm upp rullarna i en förvärmd 350°F ugn i cirka 5-7 minuter. Mikrovågsugn är också ett alternativ, men de kan bli lite sega.
 • Testa att baka dem i fritösen! Klä en korg med bakplåtspapper och förvärm airfryern till 300°F. Lägg halvmånerullarna i korgen (arbeta i omgångar vid behov) och koka i 5 minuter. Vänd försiktigt på rullarna och fortsätt att koka i ytterligare 5 minuter eller tills de är gyllenbruna och genomstekta.

rekommenderade produkter

Som Amazon Associate och medlem i andra affiliate-program tjänar jag på kvalificerade köp.

Näringsinformation:

Avkastning: 16

Serveringsstorlek: 1 rulle

Belopp per portion:

Kalorier: 159Totalt fett: 10 gMättat fett: 5gTransfett: 0gOmättat fett: 4gKolesterol: 17 mgNatrium: 76mgKolhydrater: 17gFiber: 1gSocker: 8gProtein: 1g

Observera att näringsinformationen på denna sida är en uppskattning baserad på de produkter jag använde. Ingredienser och näringsinformation kan variera avsevärt mellan märken. Se alltid till att läsa etiketterna. Vänligen kontrollera att ett recept passar dina behov innan du använder det. Näringsinformation kan innehålla fel, så verifiera den självständigt. På samma sätt kan recept innehålla fel, så använd ditt sunda förnuft när du följer dem.

Har du gjort det här receptet?

Testade du detta recept? Se till att lämna ett betyg och tagga @lovebakesgoodcakes på Instagram med hashtaggen #lovebakesgoodcakes så jag kan se vad du har gjort!


Related Articles

Lämna ett svar

Back to top button