Hälsosamma snacks

Cherry Lasagne Lush – Kärlek bakar goda kakor

Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Som amazon-medarbetare tjänar jag på kvalificerade köp. Se min fullständiga avslöjandepolicy för detaljer.

Cherry Lasagne Lush är en himmelsk körsbärsdessert utan bakning som är lika enkel att göra som den är utsökt. Den är perfekt för alla tillfällen eller fester! 🍒🍰

Cherry Lush Dessert

Om du letar efter en efterrätt som är både enkel att göra och oemotståndligt utsökt, är Cherry Lasagne Lush svaret. Denna ljuvliga körsbärsfruktiga dessert kombinerar smakerna av körsbärspaj med krämiga lager av dekadens. Det är dags att upptäcka den söta magin i detta efterrättsrecept utan bakning av körsbär.

Cherry Lasagne Lush handlar om att skapa en symfoni av smaker och texturer. Det börjar med en gyllene Oreo-kaka, där den söta crunchen av kakor smälter ihop perfekt med ett läckert lager av smält smör.

Ovanför kakbottnen blandas en krämig blandning av färskost och strösocker till perfektion. Tillägget av Cool Whip ger en lätt och luftig konsistens som smälter i munnen.

Stjärnattraktionen är körsbärspajfyllningen, generöst fördelad över färskostlagret. Den ger desserten fruktig godhet som vackert kompletterar de krämiga lagren under.

Till toppen lägger ytterligare ett lager Cool Whip en pricken över i:et och skapar en efterrätt som är lika visuellt tilltalande som den är läcker.

En av de bästa sakerna med Cherry Lasagne Lush är att den inte kräver någon bakning. Detta gör den till ett idealiskt val för de tillfällen då du är sugen på en härlig godbit utan krångel av att använda en ugn.

Cherry Lasagne Lush är en efterrätt som utlovar en explosion av smak och konsistens i varje tugga. Oavsett om du serverar den vid en speciell sammankomst eller njuter av den som ett personligt överseende, kommer detta recept för efterrätt utan bakning av körsbär att bli en favorit.

Cherry Lush Recept: Ingredienser & Utrustning

För att göra Cherry Lasagne Lush behöver du…

Ingredienser

 • Golden Oreo-kakor och smör – kombineras för att skapa skorpan.
 • färskost, strösocker och vispad topping – skapa det cheesecakeliknande lagret.
 • körsbärspajfyllning – för det smaskiga fruktlagret.
 • ytterligare vispad topping – för det översta lagret.

Utrustning

 • matberedare eller blixtlåspåse och kavel – för att krossa kakorna.
 • 9×13-tums ugnsform – att montera ihop desserten i.
 • medium mixerskål – för att kombinera ingredienserna.
 • stavmixer – för att vispa ihop ingredienser.
 • gummispatel – för att fördela ingredienser i pannan.

Hur man gör Cherry Lasagne Lush

Skapa skorplagret. Pulsera Oreo-kakor i en matberedares skål tills de är fina smulor. Tillsätt det smälta smöret och mixa några gånger för att blanda. Tryck ut smulblandningen i botten av en 9×13-tums ugnsform.

Förbered cheesecakelagret. I en medelstor skål, vispa färskosten med sockret med en stavmixer tills blandningen är ljus och fluffig. Vik försiktigt in 8 oz. av Cool Whip med en gummispatel tills blandningen är väl blandad. Fördela färskostblandningen jämnt över smulblandningen. Kyl medan du förbereder nästa lager.

Toppa med pajfyllning. Fördela försiktigt körsbärspajfyllningen jämnt över toppen av färskostlagret.

Toppa med vispad topping. Fördela sedan den återstående vispade toppingen jämnt över toppen av pajfyllningsblandningen.

Täck över och kyl innan servering. Täck över och ställ i kylen i minst 4 timmar innan servering.

Cherry Lasagne Lush: Vanliga frågor

Kan jag göra Cherry Lasagne Lush i förväg?

Ja, det här receptet är en fantastisk efterrätt. Det tjänar faktiskt på lite tid i kylskåpet så att smakerna smälter samman. Förbered det en dag i förväg för bästa resultat.

Hur länge behöver Cherry Lasagne Lush svalna innan servering?

Vi rekommenderar att du kyler din efterrätt i minst 4 timmar innan servering. Detta gör att desserten stelnar och får sin perfekta konsistens.

Kan jag använda en annan fruktfyllning istället för fyllning av körsbärspaj?

Absolut! Medan den klassiska versionen använder körsbärspajfyllning, kan du vara kreativ och experimentera med andra fruktfyllningar som blåbär, jordgubbar eller hallon för att passa dina preferenser.

Hur länge håller Cherry Lasagne Lush sig fräsch i kylen?

Den kan förvaras i kylen i upp till 3-4 dagar. Se bara till att täcka den med plastfolie eller folie för att hålla den fräsch.

Kan jag frysa Cherry Lasagne Lush?

Även om det är möjligt att frysa denna efterrätt, kan konsistensen ändras något vid upptining på grund av lagerens krämighet. Det är bäst att avnjutas färskt eller kylt.

Vilka tillfällen passar Cherry Lasagne Lush för?

Den är mångsidig och perfekt för olika tillfällen, inklusive familjesammankomster, potlucks, födelsedagar och högtidsfirande. Det är en efterrätt som alla kommer att älska.

Kan jag justera söthetsnivån för Cherry Lasagne Lush?

Ja. Du kan justera sötman genom att variera mängden strösocker i färskostlagret för att matcha dina smakpreferenser.

Andra recept du kan njuta av

Ingredienser

 • 36 Golden Oreo-kakor

 • 6 matskedar smör, smält

 • 1 paket (8 oz.) färskost, uppmjukad

 • 1 kopp strösocker

 • 1 balja (16 oz.) Cool Whip, delad

 • 2 burkar (21 oz. vardera) körsbärspajfyllning

Instruktioner

 1. Pulsera Oreo-kakor i en matberedares skål tills de är fina smulor. Tillsätt det smälta smöret och mixa några gånger för att blanda.
 2. Tryck ut smulblandningen i botten av en 9×13-tums ugnsform.
 3. I en medelstor skål, vispa färskosten med sockret med en stavmixer tills blandningen är ljus och fluffig. Vik försiktigt in 8 oz. av Cool Whip med en gummispatel tills blandningen är väl blandad.
 4. Fördela färskostblandningen jämnt över smulblandningen. Kyl medan du förbereder nästa lager.
 5. Fördela försiktigt körsbärspajfyllningen jämnt över toppen av färskostlagret.
 6. Bred sedan ut de återstående 8 oz. av Cool Vispa jämnt över toppen av pajfyllningsblandningen.
 7. Täck över och ställ i kylen i minst 4 timmar innan servering.

Anteckningar

 • Ta inte bort krämen från Oreo-kakorna.
 • Om du inte har en matberedare kan du använda en zip-top-påse med kavel.
 • Cherry Lasagne Lush kan förvaras i kylen i upp till 3-4 dagar. Se bara till att täcka den med plastfolie eller folie för att hålla den fräsch.

rekommenderade produkter

Som Amazon Associate och medlem i andra affiliate-program tjänar jag på kvalificerade köp.

Näringsinformation:

Avkastning: 20

Serveringsstorlek: 1

Belopp per portion:

Kalorier: 187Totalt fett: 9gMättat fett: 4gTransfett: 0gOmättat fett: 5gKolesterol: 11 mgNatrium: 146mgKolhydrater: 25gFiber: 1gSocker: 16gProtein: 2g

Observera att näringsinformationen på denna sida är en uppskattning baserad på de produkter jag använde. Ingredienser och näringsinformation kan variera avsevärt mellan märken. Se alltid till att läsa etiketterna. Vänligen kontrollera att ett recept passar dina behov innan du använder det. Näringsinformation kan innehålla fel, så verifiera den självständigt. På samma sätt kan recept innehålla fel, så använd ditt sunda förnuft när du följer dem.

Har du gjort det här receptet?

Testade du detta recept? Se till att lämna ett betyg och tagga @lovebakesgoodcakes på Instagram med hashtaggen #lovebakesgoodcakes så jag kan se vad du har gjort!

Related Articles

Lämna ett svar

Back to top button