Enkla recept

Crock Pot fyllda paprika recept med mald kalkon och ris

Crock Pot fyllda paprika är laddade med mager mald kalkon, kokt ris och sedan toppad med en smakrik tomatsås för ett enkelt och hälsosamt middagsrecept på vardagar. Gör detta glutenfritt recept på fyllda paprika i slow cookern gör också städningen en bris!

Crock Pot fyllda paprika Aroma fyller huset!

En av de bästa dofterna är doften som fyller luften när jag går in i huset och kan känna lukten av dessa slow cooker fyllda paprika som kokar iväg!

Det finns ingen anledning att oroa sig för att förbereda grönsaker till middag, slänga iväg över en varm spis eller göra sista minuten-resor till mataffären eftersom jag har glömt en ingrediens.

Nej! Jag tänkte framåt, fyllde paprikan med lite mald kalkon och ris, och Cohl och jag är nu på väg att njuta av frukterna av mitt arbete.

Någon mer där ute som blir superglad när du kommer hem till Crock Pot-recept?

Slow Cooker fyllda paprika recept för hektiska veckonätter

Detta Crock Pot-fyllda paprikarecept är ett enkelt och hälsosamt recept att göra på de hektiska vardagskvällarna när du normalt skulle gå igenom drive-thru eller beställa avhämtning.

Tiden dessa fyllda paprikor med mald kalkon är i slow cookern kan variera beroende på hur länge du kommer att vara borta.

Du kan tillaga dessa Crock Pot fyllda paprika på hög i så lite som 4 timmar eller på låg i upp till 8 timmar.

Att ha denna typ av variation i matlagningstider kan verkligen hjälpa dig att planera dina måltider enligt ditt hektiska schema kontra tvärtom.

Hur gör man fyllda paprikor?

Så du vet att vi lagar dessa fyllda paprikor i Crock Pot i några timmar, men exakt hur gör du fyllda paprika? (Se hela receptet och ingredienserna i receptkortet nedan.)

 1. Det första steget när du gör fyllda paprika är att skär runt stjälken på paprikan och ta bort det, fröna och så mycket av hinnorna (det vita!) som du kan. Behåll paprikastammen, dock!
 2. När din paprika är förberedd, kommer du att vara det blanda ihop den malda kalkonen, riset och kryddorna. Det finns ingen anledning att koka den malda kalkonen innan du gör dessa Crock Pot fyllda paprika, men du VILL använda förkokt ris. Lägg alla dina ingredienser i en stor skål och blanda ihop.
 3. Du har din förberedda paprika, din malda kalkon- och risblandning, och nu behöver du bara göra fyll på paprikan med den malda kalkon- och risblandningen. Varsågod och fyll dem hela vägen upp eftersom de kommer att minska ner ganska mycket i slow cookern!
 4. Pop din fyllda paprika i Crock Pot och häll 1/4 kopp vatten i botten för att skapa lite ånga och för att förhindra att din fyllda paprika bränns.
 5. Ställ in din slow cooker på Hög i 4 timmar, eller låg i upp till 8 timmar. Under de sista 30 minuterna, vispa ihop ingredienserna till tomatsås, häll över din fyllda paprika och låt dem koka klart.
 6. Mycket viktigt steg! Den malda kalkon- och risblandningen kommer att släppa ut en hel del fukt i paprikan, så bara skär en liten skåra i botten av varje paprika innan du tar bort den från Crock Pot.
 7. Servera med färsk persilja och mozzarellaost och njut!

Perfekt Crock Pot för detta recept på fyllda paprika

Ärligt talat, du kan verkligen inte gå fel när du väljer en långsam spis att använda för detta fyllda paprikarecept.

Slow cookers är en extremt prisvärd köksapparat som är väl värd utrymmet de tar upp i ditt kök.

De finns i olika storlekar, men jag rekommenderar starkt att du skaffar minst en 6-QT Crock-Pot.

Detta ger dig gott om utrymme för att göra stora satser av soppa, gryta eller dessa Crock Pot fyllda paprika!

Vill du inte städa upp en röra?

Ibland kan din slow cooker vara lite jobbigt att städa upp.

Om du vill spara ännu mer tid, dessa Slow Cooker Liners kan slängas efter användning.

Vad ska man servera med fylld paprika?

Du har din malda kalkonfyllda paprika som puttrar bort i långsamkokaren, men vilken tillbehör passar till fylld paprika?

Du kan verkligen låta din fantasi sväva här, men några av mina favorit snabba och enkla tillbehör inkluderar:

Förhindra att din skärm blir mörk

 • Skär bort topparna på 6 paprikor (röd, gul, grön eller orange) och ta bort frön och hinnor. Spara topparna till senare.

 • I en stor skål kombineras okokt mald kalkon, tärnad lök, kokt ris, ¼ tsk vitlökspulver, salt, peppar, ½ tsk torkade örter och 1 tsk Worcestershiresås. Blanda tills det blandas.

 • Fyll paprika med lika mängder av kalkon-risblandningen. Täck paprika med toppar och lägg i en 6-liters långkokare.
 • Häll ¼ kopp vatten i botten av långsamkokaren och koka i 4 timmar på hög eller upp till 8 timmar på låg.
 • Under de sista 30 minuterna av tillagningen, vispa ihop tomatsåsen, 1/4 tsk vitlökspulver, ½ tsk torkade örter och ½ tsk Worcestershiresås i en medelstor skål. Ta bort topparna från paprikorna och häll tomatsås över varje. Toppa med mozzarellaost om så önskas och koka klart de sista 30 minuterna.

 • Precis innan servering skär du en liten skåra i botten av paprikan så att eventuell överflödig vätska släpps ut.

 • Strö paprika över färsk persilja och njut!

Serveringsstorleken är 1 fylld paprika med ost.

Kalorier: 342kcal, Kolhydrater: 49g, Protein: 25g, Fett: 4g, Mättat fett: 1g, Kolesterol: 48mg, Natrium: 733mg, Kalium: 758mg, Fiber: 4g, Socker: 8g, Vitamin A: 4085IU, C-vitamin: 157,5mg, Kalcium: 97mg, Järn: 3.2mg

Näringsinformation beräknas automatiskt, så bör endast användas som en uppskattning.

Vill du ha fler recept som detta recept på Crock Pot Stuffed Peppers?

Svarta bönor & Quinoa fyllda paprikor | Vegansk

Lätt Slow Cooker Kyckling Tortilla Soppa

Slow Cooker Pineapple Pulled Pork Tacos


Related Articles

Lämna ett svar

Back to top button